Intrebari frecvente

Sigur, conform legislației în vigoare, orice produs achiziționat de pe site se poate returna, în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii coletului. Puteți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea sumei achitate.

Comenzile se plasează online, pe site 24h din 24h, sau telefonic, în timpul programului de lucru.
Coletele se livrează într-un interval de 1-5 zile de la data primirii comenzii prin curierat rapid. Timpul estimat de firma de curierat pentru livrarea comenzii este de 1-3 zile lucrătoare, însă acesta se poate prelungi, în perioadele aglomerate ale anului, sărbători legale, vacanțe.

Comenzile se achită ramburs, în momentul primirii coletului sau prin transfer bancar, caz în care vă rugam să ne contactați după plasarea comenzii pentru a vă transmite datele bancare.

Momentan ne gasesti doar aici și pe pagina noastra de Facebook 

Nu există comandă minimă pe site-ul nostru.

Nu, nu este necesar să te inregistrezi atât timp cât completezi datele necesare livrării, dar ar fi in avantajul tău să o faci, deoarece periodic oferim beneficii clienților fideli.

Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail la contact@simplyfior.ro sau la numărul de telefon 0746796511.

Shopping Cart