Termeni si conditii

Dispozitii generale:

Site-ul www.fior.ro este proprietatea SIMPLY FIOR MANUFACTURE SRL, denumită în continuare FIOR sau Vânzător,  societate comercială legal înființată conform legislației în vigoare, cu sediul social în Cluj-Napoca, str  Tulcea, nr. 4, bl. H7, sc. 3, ap.38, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/6589/29.11.2017, CUI 38551066.

Persoana fizică sau juridică care achiziționează produse de pe site-ul www.fior.ro este denumită în continuare Cumpărător sau Client.

Comanda plasată pe site-ul FIOR implică acceptarea de către Client a tuturor termenilor si condițiilor, așa cum informațiile mai sus numite sunt prezentate in continuare.

Informațiile din această pagina – “Termeni si condiții” produc efecte legale, motiv pentru care ne dorim ca acest text sa fie parcurs integral.

FIOR își rezervă dreptul să modifice aceste aspecte, parțial sau integral, fără nicio notificare în prealabil.

Accesarea site-ului si plasarea unei comenzi pe www.fior.ro implică acceptarea de către Cumpărător, a faptului că, fără acordul său și fără notificări prealabile, se poate modifica sau șterge orice informație de pe site. Informațiile prezentate pe site au caracter informativ și pot fi modificate de către FIOR, fără o anunțare prealabilă.

Produsele:

FIOR comercializează in mediul online, accesorii și bijuterii, realizate manual în România. Toate informațiile prezentate de FIOR pe acest site, au rolul de a descrie cât mai corect produsele și de a ajuta potențialul Cumpărător. Fiind produse lucrate manual, cu flori naturale uscate și presate, vă rugăm să aveți în vedere că datorită acestor caracteristici, produsele primite pot fi ușor diferite de cele din fotografiile de prezentare a produselor, datorită procesului de manufacturare a acestora.

Produsele comercializate pe site-ul www.fior.ro sunt produse noi, ambalate de FIOR și livrate în limita stocului disponibil. Din acest motiv, ne rezervăm dreptul să nu operăm si să nu livrăm comenzile pentru produsele care nu se mai găsesc în oferta FIOR.

Imaginile publicate pe site sunt fotografii ale produselor reale și au rolul de a ajuta clientul să își formeze o idee cât mai corectă despre produsele din portofoliul FIOR. Culoarea poate suferi mici modificări în funcție de rezoluția și setările dispozitivului de pe care se vizualizează fotografiile.

Drepturi de autor:

Întregul conținut al site-ului www.fior.ro – logo, fotografii, texte, video precum și descrierile și denumirile produselor sunt proprietatea intelectuală a SIMPLY FIOR MANUFACTURE SRL, a colaboratorilor sau a furnizorilor noștri. Reproducerea, vânzarea, descărcarea, modificarea sau preluarea lor este strict interzisă.  Folosirea fără acordul FIOR a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului numai în limitele menționate în prezentul document.

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face prin curierat rapid.

Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe www.fior.ro se încadrează între 2 si 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii de către Cumpărător. În cazul în care nu avem produsul dorit pe stoc, ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda, clientul urmând a fi notificat în legatură cu această situație.

Beneficiază de livrare gratuită comezile de peste 150 lei, iar comenzile sub această suma au o taxă de livrare de 15 lei.

În cazul în care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervăm dreptul de a expedia un alt colet doar cu plata in avans.

Modalități de plată:

Produsele achiziționate de pe site- ul www.fior.ro se pot achita ramburs, în momentul în care Clientul primește coletul sau în avans, prin transfer bancar.

Returnarea produselor:

Potrivit legislației în vigoare, produsele achiziționate de pe site-ul www.fior.ro se pot returna în termen de 30 zile calendaristice de la primirea coletului, fără invocarea unui motiv.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 34/2014 . 

În momentul în care clientul alege să returneze un produs, acesta trebuie sa ne comunice intenția și să ne informeze dacă dorește înlocuirea produsului sau returnarea sumei achitate. Produsele returnate trebuie să fie în aceași stare în care au fost livrate – noi, fără urme de purtare, în ambalajul original și însoțite de factură.

Cumpărătorul suportă cheltuielile de expediție conform legii române. Nu se acceptă returnarea produselor prin poștă.

Daca clientul dorește returul sumei achitate, aceasta va fi rambursată prin transfer bancar în termen de 7 de zile, cu excepția taxei de livrare.

Excepție de la regulile de mai sus fac comenzile primite de Cumpărător care nu corespund specificațiilor menționate în comanda sa sau prezintă defecte de fabricație. În cazul acestora, returnarea/ schimbarea produsului se poate face pe cheltuiala Vânzătorului dacă acesta este anunțat de către Cumpărător în primele 24 de ore de la recepția comenzii.

Garantia produselor:

Respectăm dreptul clientului la garanție potrivit legislației în vigoare privind drepturile consumatorilor prevăzute de Legea nr. 449/2003, așadar FIOR oferă garanția legală de conformitate pentru produsele pe care le comercializează pentru o perioada de 1an.

Garanția pe satisfacție:

Dorința FIOR este ca toți clienții să fie mulțumiți de produsele pe care le achiziționează. În cazul în care exista nemulțumiri sau probleme referitoare la produsele comandate, suntem aici să le rezolvam și să găsim soluția optimă pentru client.  Astfel, produsele care nu sunt conforme cu așteptările clienților se pot returna în baza garanției pe satisfacție. Dacă ai întâmpinat o situație neplăcută te rugăm să ne contactezi și în cel mai scurt timp posibil vom soluționa situația dumneavoastră, prin returnarea contravalorii produselor comandate sau înlocuirea lor.

Date cu caracter personal:

Datele personale ale Cumpărătorului sunt folosite doar pentru procesarea comenzii, facturare, livrarea produselor și informarea acestuia cu privire la funcționarea site-ului sau a ofertelor personalizate, precum si pentru a sprijini sau evalua serviciile noastre Datele oferite de către Cumpărător nu vor fi furnizate unei alte părți, cu excepția firmei de curierat care facilitează livrarea comenzii sau acelora care se ocupa de servicii de marketing sub temeiul unui act de confidentialitate. Orice Cumpărător poate cere ștergerea datelor sale personale din baza de date a Vânzătorului.

FIOR are obligația  să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal ale Clientului.

Shopping Cart