Despre noi

Soarele dimineții își întinde razele către ea și îi mângâie părul despletit. Așa o salută el în fiecare zi. Sunt prieteni vechi, ea și soarele. Își soarbe pe îndelete și ultima gură de ceai și se îndreaptă către ferestrele mari și luminoase. Atinge cu buricele degetelor petalele trandafirilor din vază și le simte catifeaua pe piele.

Deschide geamul și respiră mirosul câmpului; al fânului abia cosit și al florilor de mușețel, al pufului de păpădie și al sânzâienelor. Se lasă îmbiată de măreția naturii și simte cum devine una cu ea.

Un FIOR îi străbate trupul. Da, aici ar vrea să trăiască pentru totdeauna!

Când l-am întâlnit pe Andrei, am știut că mi-am găsit jumătatea. La fel ca și mine, și el avea aceleași daruri. Așa că am întemeiat o familie iubitoare de frumos, pregătită să-și desăvârșească misiunea în această viață: aceea de a-i bucura pe oameni cu bijuterii și alte lucrușoare, care să le facă sufletul să vibreze.

Ideea bijuteriilor din flori naturale m-a vizitat prima oară prin anul 2011. Am simțit atunci primul fior. Mi-am amintit de parfumul florilor de câmp și de bucuria de a le culege cu mâinile tale, de a le alege pe cele mai frumoase și de a le presa cu grijă. Mi-am amintit de zilele de vară la bunici, de buchetele și coronițele de flori, de picioarele goale prin firele de iarbă.

Însă un gând trist mi-a însoțit aceste amintiri: că vremurile acelea în care culegeam flori de câmp au trecut de mult, că acum abia ne mai bucurăm de miresmele naturii, în goana noastră prin orașe, prinși în vâltoarea vieții și încrâncenați în a ne face treburile zilnice.

Așa că mi-am luat misiunea în serios și, de atunci, am început să creez lumi de basm în formă de bijuterii.

Mă bucur ca un copil de tot drumul acesta, de la idee la cercei, la inele, brățări sau pandantive. Mai întâi, aleg plantele și florile, iar pe măsură ce le culeg și le pun la presat, mintea și sufletul mi se umplu de forme și culori, de idei, de metamorfoze. Apoi, le așez cu grijă în rășina specială și le transform în bijuterii gingașe, balsam pentru suflet.

Cred în puterea naturii și în magia tărâmurilor noastre, așa că îmi aleg plantele doar din flora României. Iubesc întreaga lume, cu bogățiile sale, însă știu că aici, în țara noastră, avem o energie aparte și de aceea vreau să pun mici frânturi din ea și în bijuteriile marca FIOR.

Sunt Cristina și te invit să pășești în lumea mea de basm și flori!

Shopping Cart